Liga 1

FCSB - DINAMO. Florin Bratu e gata de derby: "Dacă asta este gândirea domnului Becali..."

Florin Bratu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 iulie 2018

Florin Bratu (38 de ani) a refuzat să răspundă înțepăturilor lui Gigi Becali, care declarase că Dinamo nu este cu nimic superioară slovenilor de la Rudar Velenje.

  • FCSB - Dinamo se joacă duminică, de la 21:00, liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Look TV și TV Digi Sport.

"Sperăm să fim pregătiți mâine la ora meciului. FCSB are un manager ambițios, jucăm pe terenul lor. Ne așteptăm la multă ostilitate. Știu ce înseamnă această meserie. E normal să apreciez munca pe care o face Dică acolo. Are ambiția de a realiza lucruri importante. Am fost colegi la națională și îi doresc să aibă un viitor frumos. Eu mă gândesc doar la echipa mea. Restul sunt problemele lor de acolo, dacă există.

Dacă aceasta este gândirea domnului Becali, dacă a spus că ne compară cu Rudar, eu nu pot spune mai multe. E bine că suntem subestimați, că nu se gândesc prea mult la noi. Vom vedea mâine ce se va întâmpla", a declarat Florin Bratu la conferința de presă dinaintea derby-ului cu FCSB.

"Perioada de transferuri e închisă. Suporterii noștri vor fi acolo în peluză. Nu știu dacă va fi plină, dar vor fi sigur cel puțin 7000 de suflete alb-roșii care ne vor împinge de la spate pentru a câștiga"Ionel Dănciulescu

PROGRAMUL ETAPEI A DOUA:

Botoșani - Hermannstadt 2-0
Sâmbătă 18:00 Dunărea Călărași - CFR Cluj
Sâmbătă 21:00 Poli Iași - Astra Giurgiu
Duminică 18:00 Sepsi - U Craiova
Duminică 21:00 FCSB - Dinamo
Luni 18:00 Voluntari - Gaz Metan
Luni 21:00 Chiajna - Viitorul

CLASAMENT LIGA 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.