Campionate

VIDEO Reacția GENIALĂ a unui copil care făcea turul stadionului lui Real Madrid a devenit virală: "E mai madridista decât Ronaldo și decât mulți jucători din actualul lot!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 iulie 2018

Un mic fan al lui Real Madrid a venit alături de tatăl său la stadionul "Santiago Bernabeu" pentru a face un tur.

A fost intervievat de televiziunea clubului, moment în care i s-a transmis și că va putea avea ocazia extraordinară de a intra pe gazonul unde joacă "galacticii", detaliu permis anul acesta doar între 12 și 29 iulie, în cadrul turului arenei.

Puștiul s-a emoționat teribil când a aflat că va putea călca pe iarba pe care evoluează idolii săi și a început să plângă. Întrebat ce simte, a putut spune printre lacrimi doar "multă emoție. Nu mă așteptam". A fost imediat îmbrățișat de tatăl său.

Fanii campioanei Europei au fost extrem de impresionați de reacția băiatului și au comentat pe rețelele de socializare: "Ar trebui ca jucătorii să vadă acest video înainte de fiecare meci, să știe ce privilegiați sunt să îmbrace tricoul lui Real Madrid", "Ce uriaș e copilul ăsta!", "Madridismo pur", "Merită un meci la lojă", "Acest copil e un adevărat madridista (n.r. fan Real Madrid). Cristiano Ronaldo nu e", "E mai madridista decât mulți jucători actuali".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.