Liga 1

Emmanuel Culio a reacționat ÎN DIRECT după scandalul de la CFR Cluj » Prima declarație a fotbalistului e categorică

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 iulie 2018

Emmanuel Culio, considerat capul revoltei care a dus la demiterea lui Edi Iordănescu de la CFR Cluj, a comentat în premieră situația, la finalul egalului cu Dunărea Călărași, scor 0-0.

"Nu m-am bătut cu Djokovic. A fost într-adevăr un antrenament în care m-am ciocnit cu Djoko, după ne-am certat puțin. Așa e în cantonament. Sunt nervi. După asta am vorbit cu Edi, am avut o relație foarte bună cu el. Am discutat, i-am propus să îmi dea o amendă pentru ce am făcut. El mi-a spus că e foarte bine ce am făcut.

Eu nu am fost la patron pentru a cere plecarea lui Edi. Pe mine nu m-a sunat nimeni. Aș fi mers, dar nu a vorbit nimeni cu mine", a declarat Culio pentru Look TV. 

"Conducerea decide când pune un antrenor și cât îl ține. CFR Cluj e un club cu pretenții mari. Suntem niște jucători cărora li se cere mereu părerea. Am fost să discutăm cu conducerea, e normal la un club de nivelul ăsta"George Țucudean

Vezi și: FOTO Înecați de Dunărea » Nou promovata lui Dan Alexa adună 4 puncte în două meciuri și rămâne fără gol primit și după meciul cu CFR

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.