Liga 1

Dan Alexa a încurcat campioana CFR Cluj și face o afirmație-ȘOC despre demiterea lui Iordănescu Jr.: "La Edi nu a fost problema rezultatelor"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 iulie 2018

Dunărea Călărași a remizat pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 0-0, iar Dan Alexa declară că echipa a depășit toate așteptările în acest debut de sezon. Antrenorul călăreșenilor vorbește și despre demiterea lui Edi Iordănescu de pe banca "feroviarilor".

"Este un început peste așteptărilie noastre. A fost un meci greu contra campioanei, care a venit și foarte montată după eveninemntele din ultima vreme. Am căzut fizic pe final, au avut niște ocazii mari, pe care l-a scos Straton. Îmi felicit jucătorii. Ne-am bătut pentru fiecare minge, am avut agresivitate.

Victoria cu Viitorul a contat foarte mult pentru moralul nostru. CFR, spre deosebire de ei, au jucători cu experință, care pot câștiga meciul din nimic. Deac și Omrani au avut două incursiuni bune.

Conceicao a riscat, a băgat doi atacanți. A schimbat sistemul față de ce jucau Dan Petrescu și Edi. Au un lot fantastic. Noi avem un buget destul de mic pentru salarii. Până în iarnă lotul este fixat. Îmi doresc să păstrăm lucrurile bune din primele etape", a declarat Alexa pentru Look TV.

"Publicul de astăzi a fost fantastic. A umplut stadionul. A fost primul meci din istorie acasă în Liga 1 și sper că i-am făcut mândri!"Dan Alexa

...despre demiterea lui Edi Iordănescu: "La Edi nu a fost problema rezultatelor. Au fost lucruri mai vechi. Este imposibil să dai un antrenor afară după prima etapă. Mi s-a întâmplat și mie la Chiajna. Mie mi s-a făcut un bine. Dacă nu plecam atunci nu aș fi trăit ce trăiesc acum la Călărași. Am intrat în istoria unui oraș", a precizat Alexa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.