Liga 1

Denis Alibec, palmă către foștii colegi și Nicolae Dică: "Din câte se pare, nu mai am niciun prieten! V-am demonstrat cu Reghe"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 iulie 2018

Denis Alibec a revenit pe teren în remiza Astrei cu Poli Iași, scor 1-1. Atacantul n-a uitat de fosta echipă: a ținut să-l taxeze pe Nicolae Dică, dar s-a luat și de foștii colegi. 

"M-au primit foarte bine colegii la Astra, aici am făcut cea mai mare performanță. Mă bucur că mi-au dat o șansă, iar eu voi da totul pentru a juca cât mai bine. Prima repriză trebuia să avem 2-0 sau 3-0. Dar ăsta e fotbalul, ne-au dat gol și normal că a fost mai greu.

FCSB e un capitol încheiat, nu mă interesează ce se va întâmpla de acum. Cu Dinamo să câștige cel mai bun, nu le port ură celor de acolo. Cât a fost Reghecampf acolo eu m-am exprimat bine pe teren. Cu el nu puteți spune că nu am avut un parcurs bun", a zis Denis Alibec la LookTV.

"Din câte se pare nu mai am prieteni la FCSB. Nu am primit niciun mesaj după ce am plecat. Nu știu de ce, asta este" Denis Alibec la Telekom Sport

"M-a interesat prea mult ce a zis lumea și am avut de suferit. Acum sunt mai atent la ceea ce am de făcut" Denis Alibec la Telekom Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.