Liga 1

FCSB - DINAMO // Florin Prunea îi enervează pe steliști înaintea Derby-ului: "Sunt convins că Dinamo va câștiga"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 iulie 2018

FCSB - DINAMO // Florin Prunea, fostul portar al lui Dinamo și al naționalei, vine cu o declarație optimistă înainte de startul derby-ului cu FCSB, care se joacă în această seară, de la ora 21:00.

"Aștept un joc bun, un spectacol de calitate, dar Dinamo să câștige. Suntem la început de campionat. FCSB are probleme, l-a pierdut pe Budescu. Bratu e la primul derby. Sper ca Florin să treacă bine de acest «botez», e un meci prin care își poate câștiga suporterii. Îi urez baftă și sunt convins că Dinamo va câștiga.

Cea mai plăcută amintire din derby-uri vine din calitatea de conducător, culmea. Am câștigat ultimele două derby-uri din această postură", a declarat Florin Prunea, la TV Digi Sport.

Prunea e cunoscut drept un aprig rival al FCSB-ului. A înjurat fanii steliști pe vremea când era președinte la Poli Iași și a fost surprins în timp ce înjura echipa roș-albastră la o petrecere organizată de gloriile lui Dinamo.

Vezi și:  "Câinii", mobilizați de ironiile lui MM Stocia: "Să vedem dacă asta i-a motivat pe jucători" + explicație pentru dispariția unui titular din echipa lui Bratu

FCSB - Dinamo se joacă azi, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.