Liga 1

FCSB - DINAMO 3-3 // Harlem Gnohere, mâhnit după reacțiile rasiste ale fanilor dinamoviști: "Prefer să îmi insulte chiar și familia, dar să nu scoată sunete de maimuță!"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 iulie 2018

FCSB - DINAMO 3-3 // Harlem Gnohere a marcat primul gol al derby-ului dintre FCSB și Dinamo, scor 3-3, și i-a acuzat pe fanii dinamoviști de insulte rasiste. 

"Nu e pentru prima dată când sunt atacuri rasiste la adresa mea. I-am spus arbitrului la finalul primei reprize. Nici nu știam dacă e un sunet de câine sau de maimuță. Mă întristează puțin, am jucat pentru ei. Prefer să îmi insulte chiar și familia, dar să nu scoată sunete de maimuță", a spus Gnohere la Look TV.

...despre meci: "Sunt foarte supărat de rezultat. Am jucat bine prima repriză, apoi nu știu ce s-a întâmplat. Am repetat și ieri faza aceasta de la primul gol. Chiar ieri am discutat cu Dică. A fost dificil să revin după operație. Muncesc zi de zi să revin la forma maximă. Au trecut doar două etape, nu există presiune pentru mine sau pentru echipă"

Vezi și: FOTO + VIDEO Memorabil! Egal cu 6 goluri între FCSB și Dinamo, în cel mai spectaculos derby al ultimilor 10 ani!

PROGRAMUL ETAPEI A DOUA:

Botoșani - Hermannstadt 2-0 Vezi cronica AICI!
Dunărea Călărași - CFR Cluj 0-0 Vezi cronica AICI!
Poli Iași - Astra Giurgiu 1-1 Vezi cronica AICI!
Sepsi - U Craiova 1-0 Vezi cronica AICI!
FCSB - Dinamo 3-3
Luni 18:00 Voluntari - Gaz Metan
Luni 21:00 Chiajna - Viitorul

CLASAMENT  LIGA 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.