Liga 1

FCSB - DINAMO 3-3. Basarab Panduru, paralelă demențială la adresa lui Florinel Coman: "Tu ai 20 de ani, taică-tu joacă fotbal şi tu te uiţi la el de pe bancă" :)

Basarab Panduru FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 30 July 2018

FCSB și Dinamo au oferit un prim derby spectaculos în acest sezon, încheiat nedecis, scor 3-3. Basarab Panduru a analizat evoluția lui Florinel Coman, marcatorul unei "duble".

Florinel Coman, 20 de ani, a spart gheața după 21 de meciuri fără gol marcat. Ultima reușită a fotbalistului adus de la Viitorul Constanța și alintat de Gigi Becali drept noul Mbappe a fost pe 2 noiembrie 2017, în grupele Europa League, contra israelienilor de la Hapoel Beer Sheva, scor 1-1.

"Avea nevoie de golurile astea, dar acum are nevoie şi de continuitate. Nu e de ajuns să dai goluri azi şi mâine să nu mai joci. El trebuie să-şi pună un semn de întrebare, să fac altfel: De ce nu joc? De ce nu sunt rezervă şi rezerva cui sunt?

Sunt rezerva unui jucător de 38 de ani care ar putea să-mi fie tată. Tu ai 20 de ani, taică-tu joacă fotbal şi tu te uiţi la el de pe bancă. Asta e problema la tine", a fost comparația lui Panduru care a stârnit zâmbete în studioul TV Telekom Sport. 

9
a fost nota primită de Florinel Coman după prestația de aseară. Teixeira nu a prins o zi grozavă, fiind notat cu 5

 

 

Citește și: NU Florinel Coman l-a dat gata pe Gigi Becali în derby: "Altul a jucat extraordinar astăzi, ca ceasul!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.