Liga 1

SEPSI - CRAIOVA 1-0. Eugen Neagoe taxează gestul făcut de italianul Devis Mangia: "Nu așa se comportă un antrenor!"

FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 iulie 2018

Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus în fața celor de la U Craiova, scor 1-0, într-un meci dominat autoritar. La final, Eugen Neagoe, antrenorul gazdelor, a reclamat lipsa de fair-play a lui Devis Mangia. 

"Am jucat împotriva echipei mele de suflet. Respect foarte mult Craiova, dar am câștigat pe merit. Nu ne-au pus în dificultate în niciun moment. Știam miscările lui Mitriță și l-am anihilat foarte bine. Știam că adversarul era foarte periculos pe contre, am urmărit multe meciuri din sezonul trecut. 

I-am felicitat pe baieți și le-am spus că așa arată o echipă adevărată. Am fost solizi, foarte puternici. Cu toate astea, Craiova va fi una dintre echipele care se vor bate la campionat. Suporterii nostri au fost la înălțime și mă bucur că am reușit să le oferim aceasta victorie", a declarat Neagoe pentru Look TV.

La finalul partidei, italianul Mangia ar fi mers direct la vestiare, fără a saluta banca adversă. Neagoe a comentat acest gest: "Am pierdut și eu, dar am mers mereu la final și am dat mâna cu adversarul. Nu mă deranjează, dar nu așa se comportă un antrenor".

 

 

Vezi și: Devis Mangia după al 3-lea meci fără gol marcat : "E clar că avem o problemă la finalizare!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.