Liga 1

FCSB - DINAMO 3-3 // EXCLUSIV Hațegan nu l-a crezut pe Gnohere: "Nu mi-am dat seama dacă strigau «Augh! Augh!» sau imitau maimuțe!"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 iulie 2018

În timpul meciului FCSB - Dinamo 3-3, francezul Harlem Gnohere s-a enervat din cauza comportamentului dinamoviștilor, dar rămâne numai cu supărarea, pentru că arbitrul Ovidiu Hațegan nu l-a crezut!

Ultrașii au imitat sunetele scoase de maimuțe, în momente în care balonul se afla la francezul originar din Africa. 

Potrivit surselor GSP.RO, Ovidiu Hațegan nu a notat în raport abaterea rasistă a peluzei roș-albe, deși "Bizonul" i-a atras atenția arbitrului că era vorba despre rasism. Galeria lui Dinamo l-a jignit pe Gnohere în prima repriză, au existat două momente în care suporterii au produs sunetele. Atacantul a arătat clar pe teren, din gesturi, că era deranjat. 

Membri ai staff-ului roș-albaștrilor i-au transmis și ei lui Hațegan în pauză că nu trebuie să mai tolereze comportamentul suporterilor față de Gnohere. "Nu mi-am dat seama dacă strigau «Augh! Augh!» sau imitau maimuțe!", le-a răspuns arbitrul. "Voi fi atent dacă se va repeta!", a promis. 

Fanii "câinilor" nu au mai produs sunetele și în repriza a doua, abaterea a rămas "îngropată" în prima parte a meciului. A notat despre rasism doar observatorul LPF, Constantin Stătescu, delegat să supervizeze organizarea partidei.  

Hațegan a observat, însă, că din sectorul roș-albilor a fost aruncată o sticlă care l-a lovit în cap pe Man, în faza în care Denis a centrat pentru Gnohere, la primul gol al derby-ului. Episodul acesta a fost consemnat în raportul "centralului". 

7.000 leieste amenda maximă pentru un club ai cărui suporteri produc primul caz de rasism. La recidivă, amenda se majorează cu 50%

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.