Liga 1

EXCLUSIV Gest fantastic al lui Hagi » A salvat SSC Farul după ultima decizie: totul va fi gratis!

Articol de Ionuţ Coman  —  luni, 30 iulie 2018

Gică Hagi a salvat SSC Farul de la o situație delicată și a pus la dispoziția echipei suporterilor stadionul de la Ovidiu pentru a-și putea juca meciurile din Liga a 2-a pe arena centrala a Academiei.

SSC Farul se confruntă cu mari probleme financiare și până mâine la ora 14:00 trebuie să transmită Federației stadionul pe care va juca în Liga a 2-a. Până astăzi nu avea niciun stadion disponibil. O comisie a FRF a fost astăzi la arena Farul, însă nu a putut-o omologa din cauza stării în care a ajuns. În plus, niciun alt stadion din județ nu putea fi omologat pentru Liga a 2-a, în afară de cel al lui Hagi.

Astfel, singura speranță a venit de la "Rege", care a anunțat că va pune la dispoziția celor de la SSC Farul stadionul de la Ovidiu pentru a putea juca gratis în prima etapă, contra celor de la Timișoara.

"M-a sunat Hagi și mi-a spus că și-a dat acceptul ca SSC Farul să joace primul meci din Liga a 2-a, cel cu Timișoara, pe stadionul central din cadrul bazei Academiei Hagi. Am discutat telefonic și cu președintele Farului, Marcel Lică, și ne vom întâlni mâine pentru a pune la punct la toate detaliile tehnice.

Stadionul nostru e omologat de LPF pentru meciurile din Liga 1 și de FRF pentru Youth League și meciurile de juniori. Vom vedea ce trebuie să facem fiecare ca să fie omologat și pentru Liga a 2-a. Îl vom pune la dispoziție fără probleme", a declarat Paul Peniu, președintele Academiei Gheorghe Hagi.

Liga secundă - ETAPA 1 – 4 AUGUST 2018

ACS ENERGETICIANUL - CS LUCEAFĂRUL ORADEA
ASU POLITEHNICA TIMIŞOARA - AFC CHINDIA TÂRGOVIŞTE
AS FC UNIVERSITATEA CLUJ - FC METALOGLOBUS BUCUREŞTI
CS AEROSTAR BACĂU - CS PANDURII LIGNITUL TÂRGU JIU
FOTBAL CLUB ARGEŞ - CS BALOTEŞTI
ACS PETROLUL 52 PLOIEŞTI - CS SPORTUL SNAGOV SA
CS MIOVENI - ACS FC ACADEMICA CLINCENI
ASC DACO-GETICA BUCUREŞTI - AFC UTA ARAD
ASSCS FARUL CONSTANȚA - ACS POLI TIMIŞOARA
ACS DACIA UNIREA BRĂILA - AFC RIPENSIA TIMIŞOARA

Vezi AICI programul integral al ligii secunde!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.