Liga 1

Explicație pentru absența lui Ianis Hagi din lotul Viitorului: "Dacă putem vorbi despre o luptă, e una lăuntrică"

Ianis Hagi a ratat un penalty în meciul din prima etapă cu Dunărea Călărași, 0-1 // FOTO: Facebook Viitorul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 iulie 2018

Cristian Bivolaru, directorul general al celor de la Viitorul, a explicat absența lui Ianis Hagi (19 ani) din lotul echipei pentru disputa din această seară cu Concordia Chiajna.

Oficialul Viitorului a vorbit și despre criticile apărute la adresa lui Ianis după ultimele două meciuri ale Viitorului, 0-1 cu Dunărea Călărași și 2-2 cu Vitesse.

"Campionatul abia a început, dar noi suntem angrenați și pe frontul luptei pentru calificarea în turul III din Europa League. Grijile noastre sunt mari și multe.

Avem un lot valoros, de asta ne-am permis să aliniem o formulă din care să facă parte și alți jucători din lot. E o bună posibilitate de a-și arăta valoare, de a arăta că merită să facă parte din lotul Viitorului. E o posibilitate și pentru jucătorii care au acumulat oboseală să se odihnească pentru a fi în cea mai bună formă joi, cu Vitesse.

Ianis nu e în lot, așa au considerat cei din staff-ul tehnic, nu trebuie să ne surprindă nimic. E mult spus că Ianis e afectat din cauza criticilor. Nu a fost în cea mai bună formă în meciurile cu Dunărea Călărași, 0-1, și Vitesse, 2-2. Se așteaptă mult de la el, e jucătorul numărul unu al echipei și, cu siguranță, e un tip care e foarte conștient de valoarea și prestațiile lui. Dacă putem vorbi despre o luptă, e una lăuntrică, o luptă ce se dă în el", a spus Cristian Bivolaru, la TV Telekom Sport.

  • Viitorul - Concordia e azi, de la ora 21:00, și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.