Liga 1

Un jucător din Liga 1 speră să se transfere la FCSB: "Normal că vreau, oricine îşi doreşte să ajungă acolo"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 30 July 2018

Mijlocașul ofensiv de la Gaz Metan Darius Olaru a fost în vederea celor de la FCSB în sezonul trecut, iar acum a redevenit o țintă pentru roș-albaștri.

Nicolae Dică și Mihai Stoica au fost prezenți la partida dintre FC Voluntari și Gaz Metan, scor 1-1, unde l-au urmărit atent pe Olaru (20 de ani), dar și pe atacantul Carlos Fortes (23 de ani).

"Nu știu dacă i-am impresionat pe cei de la FCSB. Orice jucător îşi doreşte să ajungă acolo! Sper, vreau, normal, să ajung acolo. Trebuie să muncesc şi să demonstrez că pot ajunge la nivelul următor", a declarat Olaru la Look TV.

"este extrem de talentat"

Pentru jucătorul care a debutat în Liga 1 la 18 ani garantează și Ioan Horoba, fostul conducător al medieșenilor: "Mă bucur enorm pentru Darius şi îl sfătuiesc pe Gigi Becali să îl transfere pe acest jucător cu ochii închişi. De mult nu am mai garantat pentru un fotbalist, dar acest copil este extrem de talentat. Gigi Becali nu trebuie să îl piardă sub nicio formă, iar peste trei-patru ani o să îmi dea dreptate".

39 de meciuri a jucat Olaru pentru Gaz Metan în sezonul trecut, a marcat un gol și a dat trei pase decisive

Citește și:  Nicolae Dică și MM Stoica au urmărit la treabă un atacant cu procentaj de 100% în Liga 1: "Mă bucur dacă sunt interesați de mine"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.