Liga 1

Ultimul jucător apărut pe lista FCSB îi transmite un mesaj lui Becali: "Aștept să mă sune"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 iulie 2018

FCSB caută disperată o soluție pentru postul de atacant și Gigi Becali a declarat că e interesat de Andrei Cristea, dar și de Ștefan Blănaru, 29 de ani, de la Hermannstadt.

Vârful sibienilor spune că abia ce a aflat și el vestea și îi transmite lui Becali să-l contacteze dacă-l dorește.

"Eu sunt plecat, am fost la maică-mea acasă și mi-a zis un unchi că a văzut la știrile sportive despre interesul Stelei. Aș fi foarte bucuros dacă ar fi așa. Deocamdată nu m-a sunat nimeni, dar eu aștept telefon, dacă e adevărat ce se vorbește.

Sigur că mi-aș dori, cine nu și-ar dori să meargă la Steaua? Orice jucător visează să joace la Steaua sau la o echipă mare. Steaua e cea mai mare echipă din România! Părerea mea e că multe echipe din România trăiesc datorită faptului că vând jucători la Steaua. Asta dacă e chiar adevărată toată chestia asta, pentru că eu nu știu nimic, nici măcar nu am văzut știrea", a declarat Blănaru la Pro X.

Fotbalistul a vorbit și despre suma de transfer: "Nici măcar nu știu ce înseamnă «suma corectă». Cred că și pentru Sibiu ar fi bine să vândă un jucător la Steaua, chiar și pe o sumă modică. Să promovezi și să vinzi un jucător la Steaua e o performanță. Pentru mine e Steaua, nu e FCSB".

Citește și: EXCLUSIV Andrei Cristea reacționează după ce Becali a zis că-l vrea la FCSB: "Sunt încântat"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.