Liga 1

Atac devastator al lui Cornel Dinu » A făcut praf un jucător al Craiovei: "E mai mult gloabă, îmi închipui cine l-a adus"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 iulie 2018

U Craiova a fost de nerecunoscut în meciul cu Sepsi, pe care l-a pierdut cu 0-1. Oltenii au doar un punct după primele două etape, iar echipa e departe de jocul din sezonul trecut. 

Cornel Dinu, fostul mare jucător al celor de la Dinamo, a remarcat pierderile importante suferite de olteni în vară, Screciu, Băluță și Gustavo. Apoi, "Procurorul" s-a luat de atacantul croat Dominik Glavina, cel care e printre oamenii de bază ai lui Mangia în actualul sezon. 

"Glavina e mai mult gloabă. Îmi închipui cine l-a adus, sunt mai multe legende care circulă despre asta. E un măr al discordiei din care cei de acolo gustă acum", a spus Cornel Dinu, la TV Telekom Sport. 

Glavina, 25 de ani, evoluează pentru Craiova din luna ianuarie a acestui an. A evoluat în 9 partide în toate competițiile, dar nu a reușit să înscrie nici măcar un gol. 

Vezi și: Anomalia "Liga 1" » Clasament halucinant după primele două etape: 5 echipe din play-off sunt în a doua parte a ierarhiei + Dinamo surprinde

REZULTATELE ETAPEI A DOUA:

Botoșani - Hermannstadt 2-0 Vezi cronica AICI!
Dunărea Călărași - CFR Cluj 0-0 Vezi cronica AICI!
Poli Iași - Astra Giurgiu 1-1 Vezi cronica AICI!
Sepsi - U Craiova 1-0 Vezi cronica AICI!
FCSB - Dinamo 3-3 Vezi cronica AICI!
Voluntari - Gaz Metan 1-1 Vezi cronica AICI!
Chiajna - Viitorul 1-1 Vezi cronica AICI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.