Liga 4

EXCLUSIV Funcție importantă pentru Alexandru Tudor în fotbalul românesc

Articol de Alin Grigore  —  marţi, 31 iulie 2018

Asociația Municipală de Fotbal București (AMFB) l-a numit pe arbitrul Alexandru Tudor în funcția de președinte al Comisiei Municipale a Arbitrilor pentru Liga a 4-a și a 5-a.

Cel poreclit "Brad Pitt" Tudor se va ocupa de delegările arbitrilor din Liga a 4-a și Liga a 5-a din București în următorul sezon care va începe pe 24 august.

De altfel, Alexandru Tudor a arbitrat anul trecut atât la nivelul Ligii a 4-a, cât și în primul eșalon. Acesta a fost foarte activ și la play-off-ul din Liga a 4-a, unde a urmărit toate partidele, la unele dintre ele fiind observator din partea AMFB.

Arbitrul-record e în activitate

Avocat de profesie, Tudor e arbitrul cu cele mai multe meciuri în Liga 1: 374. A debutat la 15 mai 1999 într-o partidă câștigată de U Craiova în fața Universității Cluj, scor 4-1. Ultima partidă condusă de bucureștean a fost cea din prima etapă a acestui sezon din Liga 1 dintre Dinamo și FC Voluntari, scor 2-1.

21 sezoane are Alexandru Tudor în Liga 1 la centru și e arbitru internațional din 2001

140 de lei pe meci a reprezentat baremul primit de Alexandru Tudor la meciurile conduse în sezonul trecut din Liga a 4-a. Suma totală a fost de 500 de lei pentru întreaga brigadă. La Liga 1 un arbitru de centru primește 4.950 de lei pe meci, însă din acești bani își asigură singur cazarea și transportul

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.