Liga 1

U Craiova a luat măsuri după startul slab de sezon » Oltenii au bifat al 4-lea transfer al verii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 august 2018

Șefii de la U Craiova sunt extrem de îngrijorați după startul modest de sezon, iar de azi au trecut la măsuri: au rezolvat cel de-al patrulea transfer al verii.

Conform TV Digi Sport, oltenii s-au înțeles cu mijlocașul central elvețian Matteo Fedele, 26 de ani, pe care îl vor împrumuta pentru următorul sezon de la Foggia, formație din Serie B.

Mijlocașul se va lupta cu Alexandru Mateiu și Alexandru Cicâldău pentru un loc de titular. 

Acesta a mai jucat de-a lungul carierei la FC Sion, Grasshoper Zurich, Carpi, Bari, Foggia și Cesena, iar în 2014 a bifat un meci în naționala U21 a Elveției.

Matteo Fedele devine astfel cea de-a patra achiziție a oltenilor din această vară. Craiova i-a mai adus pe goalkeeeper-ul Marko Piglliaceli și pe jucătorii Alexandru Cicâldău și Isac Donkor.

8 meciuri
în Serie A a strâns Matteo Fedele, în sezonul 2015-2016, când evolua la Carpi

350.000 €e cota de piață a lui Fedele, conform Transfermarkt

U Craiova are doar un punct după primele două etape. Alb-albaștrii au remizat cu Poli Iași, 0-0, și au pierdut pe terenul lui Sepsi, 0-1. În plus, echipa lui Mangia a pierdut și Supercupa în fața CFR-ului, 0-1. 

Citește și: Rotaru, scrisoare emoționantă despre U Craiova: "Când câștigi, ești a tuturor. Când pierzi, ești numai a noastră! Nu reuşesc să-mi revin din dezamăgire"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.