Liga 1

Dică despre sfaturile lui Hagi: "Când îl foloseam așa, mulți mă criticau" » Ce schimbare a remarcat după "dubla" cu Dinamo

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 01 August 2018

Nicolae Dică, antrenorul FCSB-ului, i-a răspuns lui Gheorghe Hagi, după ce "Regele" i-a sfătuit pe roș-albaștri să nu mai transfere niciun atacant și să-l folosească pe Florinel Coman pe acea poziție.

Dică spune că sfaturile primite de la Hagi nu reprezintă o noutate și că i-a comunicat lui Coman încă din stagiile de pregătire din vară că va fi folosit și în atac în noul sezon. 

"Mi-aduc aminte că anul trecut, când l-am folosit pe Coman atacant, mulți m-au criticat. În pregătirea din vară, am avut o discuție cu el și i-am spus că e posibil să joace și atacant în această perioadă. Vor fi meciuri în care Coman va juca și atacant.

Golurile cu Dinamo l-au ajutat foarte mult, l-am văzut la antrenamente cu o încredere mai mare în el. Sper să nu se oprească aici și să continue să aibă evoluții bune, de asta a fost adus la Steaua", a mărturisit Dică, la conferința de presă de azi.

Introdus pe teren la pauză meciului cu Dinamo, în locul lui Teixeira, Florinel Coman a făcut cel mai bun meci de când joacă la FCSB. Utilizat în atac, a reușit o "dublă" în Derby-ul cu marea rivală, încheiat 3-3.

"Steaua are atacant! Florinel Coman e un vârf adevărat pentru o echipa mare, așa cum e Steaua! El e mult mai bun decât acum doi ani, când a debutat cu mine. Din punct de vedere fizic, nu era la nivelul la care e acum. Cred că e unul dintre cele mai bune vârfuri din România! Noi îi spuneam că e o vulpe. E șiret și știe ce să facă în careu. Marchează goluri, e un tip combinativ, atacă bine. Eu cred că Steaua face cea mai mare greșeală dacă o să cumpere un alt vârf! Coman e cel mai bun" Gheorghe Hagi 

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.