Liga Campionilor

Iuliu Mureșan îl înțeapă pe fostul antrenor al lui CFR, Edi Iordănescu, după ratarea calificării + săgeți și către Alex Ioniță II

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 august 2018

Președintele Iuliu Mureșan a vorbit după remiza CFR-ului cu Malmo, scor 1-1, rezultat care scoate echipa lui Toni Conceicao din Champions League, în tur pierzând cu 1-0. 

"Sunt frustrat, i-am dominat în prima repriză. Dar repriza a doua am început-o mai slab. Am fost taxați de Rosenberg. Din păcate, n-a fost să fie. Și Malmo e o echipă bună, iar intrând relaxați am fost taxați.

Ce să facem? Mergem mai departe în Europa League. Din păcate, calificarea s-a pierdut în tur, nu mai putem întoarce nimic. Să ne concentrăm pe meciul de campionat și pe Europa League.

Față de meciul tur e însă o schimbare. Atunci n-am avut niciun șut pe poartă. Acum nu ne-a lipsit mult să ne calificăm. E o diferență", a zis Iuliu Mureșan la TV Telekom Sport. 

...despre Deac: "Are o entorsă de genunchi. Mâine face un RMN și vom vedea. La cald e greu de spus. Să sperăm că nu e nimic grav și revine."

...despre Ioniță: "Când un jucător nu joacă cu 3 antrenori diferiți, îmi pun niște semne de întrebare. Nu sunt buni antrenorii! Glumesc! Să vedem, e un lot greu la noi, jucători cu experiență, e greu să-i scoți din primul 11. Nu ne gândim la o despărțire de el". 

"Mai avem nevoie de jucători pe anumite posturi. Toni mi-a zis deja un post deficitar. Să vedem dacă putem să aducem ceea ce ne dorim" Iuliu Mureșan 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.