Liga Campionilor

MALMO - CFR CLUJ 1-1// Ilie Dumitrescu, atac necruțător la adresa lui Culio: "De unde venim? Ce să faci cu un astfel de jucător?"

FOTO: Captură TV Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 august 2018

CFR Cluj, campioana României, a părăsit preliminariile UEFA Champions League după 1-1 cu Malmo. În tur, suedezii au câștigat cu 1-0.

Ilie Dumitrescu a comentat eliminarea lui Emanuel Culio și l-a criticat pe mijlocașul argentinian pentru faultul făcut în minutul 77, pentru care a văzut al doilea galben.

"Mureșan încerca să îmi aducă scuze mie că Culio a luat al doilea cartonaș galben pentru că e un jucător cu determinare, că e luptător. Din exterior nu am văzut un plus.

Nu ai cum să accepți o ieșire nervoasă de acest fel. Jucătorul își lasă echipa în inferioritate numerică într-un moment bun. De unde venim? Eu nu vin de pe băncile facultății direct în emisiune. Eu vin din iarbă și am anumite cerințe. Vreau disciplină, vreau ca toți jucătorii să se subordoneze tacticii și să respecte societatea.

Ce să faci cu un astfel de jucător? Ce să facă sudezul la acea fază? Știai că ai un cartonaș galben. De ce să faci alunecarea pe la spate în acea zonă? Suedezul era cu spatele la joc, în dreptul băncilor de rezerve. Putea doar să dea mâna cu antrenorul? Ce să-mi facă un astfel de jucător pe teren? De ce să îl țin? Să bată penalty-uri? Azi nu au fost penalty-uri", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.