Liga 1

Regretul lui Becali e legat de un dinamovist! Gigi îl ceartă pe Mihai Stoica pentru asta: "Vedeți că și MM mai greșește?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 august 2018

Gigi Becali susține că e încântat de dinamovistul Dan Nistor (mijlocaș/30 de ani) și spune că a încercat de mai multe ori să-l transfere. Prima dată s-a opus Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, iar a doua oară jucătorul era prea scump.

"Pe Nistor puteam să-l iau cu 8.000 de euro pe lună de la Pandurii (n.r. în sezonul 2015-2016). Vedeți că și MM mai greșește? Îmi place de Nistor că e fotbalist, driblează bine, cu pași mărunți. MM îmi zicea că nu, că nu știu ce.

Apoi a plecat la Dinamo după care la CFR. Voiam să-l luăm și de acolo, dar CFR cerea mult pe el. Nistor e jucător de echipa națională", a declarat Becali la TV Digi Sport.

Dan Nistor i-a închis ușa-n nas lui Becali anul trecut: "Toamna trecută, nu mai aveam treabă cu Dinamo, în sensul că eram jucătorul Clujului. Oferta era mai mult decât tentantă. Dar am zis «Nu!». Am mulţumit, m-am simţit onorat de faptul că am fost dorit, însă n-am vrut să merg. A venit propunerea de la Dinamo, chiar dacă pe bani mai puţini, și am decis să mă întorc acasă. M-am simţit bine la Dinamo, sunt iubit şi n-o să trădez niciodată!"

"Principala armă a dinamoviştilor este Dan Nistor, îmi place mult de el. E foarte important pentru echipa sa, un adevărat căpitan"
Nicolae Dică, antrenor FCSB, înaintea ultimului Derby

8 golurişi 17 pase decisive a strâns Dan în 56 de partide pentru "câini" în toate competiţiile

10.000 €este salariul lunar al lui Nistor, cel mai mare din Ştefan cel Mare

3 goluri
şi tot atâtea assist-uri are decarul roș-albilor în 6 Derby-uri de România

2 meciuri
și un gol a bifat Dan Nistor în acest sezon de Liga 1 pentru Dinamo

1.100.000 €e cota de piață a lui Dan Nistor în acest moment, potrivit transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.