Liga 1

Basarab Panduru îl ia la rost pe Alex Ioniță: "Pentru doar un kilogram nu te trimite nimeni în tribună! Tu bați pasul pe loc de 8 luni"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 02 August 2018

Basarab Panduru a vorbit despre mijlocașul celor de la CFR Cluj, Alex Ioniță II, 23 de ani, și despre situația acestuia la CFR Cluj. Jucătorul de 23 de ani a evolua în două meciuri în acest sezon și nu a fost inclus în lot pentru returul cu Malmo, 1-1, spre surprinderea fostului fotbalist.

"Deja suntem în august. Tu ai venit în ianuarie şi de 8 luni baţi pasul pe loc. Noi te vedem fotbalist, tot spunem că baţi la porţile naţionalei, dar tu nu joci deloc. La meciul ăsta (n.r. Malmo - CFR Cluj 1-1), care era foarte important, un jucător care e bun n-ar fi trebuit lăsat în afara lotului.

Antrenorul nu a văzut nimic bun şi l-a trimis în tribună. Pentru un kilogram nu te trimite nimeni în tribună", a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

1.000.000 €a plătit CFR Cluj către Astra Giurgiu pentru Alex Ioniță II, în ianuarie. Mijlocașul are un gol în 11 meciuri la clujeni

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.