Liga 1

Adrian Mititelu, încă un proces contra celor de la U Craiova: "Să-și schimbe de urgență noul nume obținut ilegal"

FOTO: Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 august 2018

Adrian Mititelu, patronul clubului U Craiova 1948, echipă din Liga a 3-a, a intentat un nou proces celor de la CSU Craiova, echipa din Liga 1.

Mititelu anunță că a atacat decizia clubului din Liga 1 prin care și-a schimbat denumirea din CSU Craiova în U Craiova 1948 Club Sportiv. Acesta este de părere că schimbarea numelui a fost făcută ilegal și abuziv, fiind la fel ca a echipei sale. Potrivit lui Mititelu, procesul ar urma să dureze între 6 și 9 luni.

"Am introdus acțiune la Tribunalul Dolj pentru obligarea pârâtei Club Sportiv U Craiova Sa (devenită U Craiova 1948 Club Sportiv) să-și schimbe de urgență noul nume obținut ilegal la Registrul Comerțului Dolj! Astfel, pârâta, în mod abuziv, și-a schimbat numele într-o denumire identică cu a Societății Sportive în cadrul căreia activează FCU, respectiv U CRAIOVA 1948 SA. Acțiunea se întemeiază pe prevederile fără echivoc, din legea 26/1990.

Avocații estimează o durată de timp de circa 6-9 luni pentru o soluție definitivă.

Totodată am depus o nouă plângere în dosarul penal aflat pe rolul DNA structura centrală, dosar ce are ca obiect toate faptele ulterior deciziei de excludere din 20 iulie 2011"
Adrian Mititelu pe contul său de facebook


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.