Europa League

FCSB - RUDAR 4-0 // Gigi Becali, ironic după victoria cu Rudar: "Puteam să aduc echipa a doua a lui FCSB, CSA Steaua, și tot băteam" » Anunță că un transfer poate cădea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 03 August 2018

FCSB s-a calificat în turul III preliminar al Europa League, după ce a câștigat pe teren propriu 4-0 cu Rudar Velenje. În tur, steliștii au câștigat cu 2-0.

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre meciul cu Rudar. A declarat că este încântat de jocul echipei sale, și-a lăudat jucătorii și a râs de CSA Steaua.

"E meci de Europa, nu? 6-0! FCSB a câștigat cu 6-0! A fost meci de Europa League! Peste un an, doi echipa asta va fi foarte bună. Atunci ne vom bate cu toți!

Am încredere în toți. A spus Hagi că Florinel Coman e vârf, dar trebuie să-l mai vedem cu alte echipe, cu adversari care se apără bine. Nu sunt supărat pe el. Trebuie să muncească mult, că am nevoie să iau bani mulți bani pe el.

Moruțan este talentat. Cred mult în el. Vom vedea cât costă Moruțan. Când a intrat Daniel Benzar am zis să dacă dă gol poate nu-l mai dau la FC Voluntari. Să vedem dacă mă țin de cuvânt.

Puteam să aduc echipa a doua a lui FCSB, CSA Steaua, și îi băteam pe Rudar. Cu Hajduk va fi mai greu", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Vezi și: FOTO "Messi" de România » Gol FABULOS marcat de Moruțan în FCSB - Rudar

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.