Europa League

Umilință la debut pentru Dorin Rotariu » AZ Alkmaar, OUT din Europa League

FOTO: Facebook @AZAlkmaar

Articol de Aurelian Botezatu  —  Friday, 03 August 2018

AZ Alkmaar a câștigat manșa retur împotriva lui Kairat Almaty, scor 2-1, insuficient însă pentru calificare. Dorin Rotariu a fost titularizat de antrenorul John van den Brom și apoi înlocuit, în repriza secundă.

Debut amar pentru Dorin Rotariu la AZ Alkmaar. Antrenorul John van den Brom l-a nominalizat în primul unsprezece, însă jucătorul împrumutat de la FC Bruges a trăit o adevărată rușine pe teren, alături de noii săi coechipieri. AZ a câștigat returul cu Kairat Almaty, 2-1, dar nu i-a fost de ajuns pentru calificarea în turul 3 preliminar, urmare a acelui 0-2 din prima manșă.

Olandezii au început bine, însă elanul lor a fost curmat în minutul 27. La o minge aruncată la bătaie de kazaci, în careul lui AZ, portarul Bizot a respins cu piciorul, iar apoi s-a ciocnit, involuntar, din inerție, cu Eseola, care urmărea și el balonul.

"Centralul" macedonean Dimitar Meckarovski a văzut însă fault, i-a dat "galben" lui Bizot și a dictat 11 metri pentru oaspeți, transformat de Islamkhan: 0-1.
Til (41), în urma unui corner executat de Rotariu, și Koopmeiners, din penalty (90Ă4), au întors scorul, dar a fost prea puțin. "Atacăm, avem ocazii, ni se anulează un gol, apoi, dintr-o dată, totul merge rău. Pentru mine, acel penalty acordat cazacilor n-a fost. O decizie injustă, care ne obliga să marcăm de patru ori ca să ne calificăm", a comentat antrenorul Van den Brom. 

53de minute a jucat Dorin Rotariu la debutul în tricoul lui AZ Alkmaar 

Vezi și: Răzvan Lucescu dă lovitura pe piața tranferurilor » Salariu de 2 milioane de euro pentru mijlocașul cu 30 de meciuri în Liga Campionilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.