Liga 1

Țintă pentru Liga 1? Unul dintre cei mai buni fundași trecuți prin România a devenit liber de contract

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 august 2018

Unul dintre cei mai buni fundași centrali trecuți în ultimii ani prin Liga 1 a devenit liber de contract zilele trecute.

Ante Puljic, fostul fundaș al celor de la Dinamo, și-a încheiat aventura la Tom Tomsk, formație din a doua ligă a Rusiei. Croatul evolua pentru ruși din 2016, unde a ajuns imediat după despărțirea de Dinamo.

Curtat inclusiv de Gigi Becali după plecarea din "Ștefan cel Mare", Puljic a ales însă un transfer la Tom Tomsk, unde câștiga 45.000 de euro pe lună.

În vârstă de 30 de ani, Puljic a evoluat de-a lungul carierei pentru NK Zadar, Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Gent, Dinamo București și Tom Tomsk.

Fundașul croat a fost adus de Mircea Rednic la Dinamo, pentru care a evoluat în sezonul 2015-2016, împrumutat de la Gent. "Câinii" nu i-au mai putut satisface pretențiile financiare lui Puljic, iar acesta a părăsit echipa la finalul acelei ediții. În tricoul lui Dinamo, Puljic a bifat 28 de apariții și 2 goluri în toate competițiile. Acesta a jucat finala Cupei din 2016, pierdută de dinamoviști în fața CFR-ului la penalty-uri.

Vezi și:  Fotbalistul care și-a cucerit rivalii din campionat: "El e Kante din Liga 1! Aduce cu starul Franței"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.