Liga 1

Aniversare cu fast » Cum a petrecut Cornel Dinu ziua în care a împlinit 70 de ani: invitați de marcă și un discurs emoționant

+3 Foto
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Victor Vrînceanu  —  vineri, 03 august 2018

Cornel Dinu și-a sărbătorit ziua de naștere joi, în prezența a aproximativ 50 de apropiați, într-un restaurant din zona Dorobanți. 

Cornel Dinu a împlinit 70 de ani ieri, prilej de sărbătoare pentru gloria lui Dinamo. Fostul mare jucător și antrenor al "câinilor" și-a invitat familia și cei mai apropiați prieteni la restaurantul "Trafalgar" din zona Dorobanți.

Printre invitați s-au numărat actualii conducători ai clubului din Ștefan cel Mare, directorul general Ionel Dănciulescu, secretarul general Bogdan Bălănescu, antrenorul Florin Bratu și ofițerul de presă Ionel Culina. Trecutul clubului a fost reprezentat de nume precum Costel Orac sau Marin Dragnea.

Mister a ținut și un discurs emoționant dedicat celor prezenți și a cerut un rând de aplauze pentru nașa sa de cununie, Stela, soția marelui Fănuș Neagu, ajunsă la vârsta de 84 de ani.

Mister s-a jucat în permanență cu nepoata sa, micuța Natalia, în vârstă de 6 ani, care n-a avut stare niciun moment.


Cu ocazia interviului aniversar oferit Gazetei, Mister a imortalizat momentul alături de fiul său, Cornel, 30 de ani, și de nepoțică, Natalia, 6 ani // FOTO: GSP

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.