Tenis

Anul de vis continuă » Mihaela Buzărnescu s-a calificat într-o nouă semifinală WTA: cu cine va juca + primele declarații

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 august 2018

Mihaela Buzărnescu (24 WTA) s-a calificat vineri seara în semifinalele turneului de la San Jose, după victoria în minimum de seturi reușită cu Ajla Tomljanovici (65 WTA), scor 6-1, 7-5.

Jocul româncei a fost distructiv în primul set. Mihaela a condus cu 5-0 și s-a impus în cele din urmă cu 6-1, după doar 26 de minute.

Manșa secundă a fost însă mult mai complicată. Australianca a început să joace mai agresiv și a condus cu 5-3. Buzărnescu nu a cedat, a salvat două mingi de set și și-a adjudecat într-o manieră entuziasmantă următoarele 4 game-uri, câștigând setul secund cu 7-5. 

Mihaela a închis partida la cea de-a patra minge de meci avută, iar la final a părut din nou copleșită de emoții. Urmează semifinala, o nouă șansă de a pătrunde într-o finală WTA. Jucătoarea noastră a pierdut două finale în 2018, cu Elise Mertens (15 WTA) la Hobart și împotriva Petrei Kvitova (8 WTA) la Praga.

În penultimul act, Mihaela se va duela cu belgianca Elise Mertens (15 WTA), cea care a învins-o în sferturi pe Johanna Konta (48 WTA), scor 7-6 (4), 6-3.

Ce a spus la finalul meciului

"Dacă sunt sănătoasă, vreau să joc cât mai multe meciuri.  Adversara mea a jucat foarte bine. Am început mai bine disputa, însă tot timpul un meci se poate schimba. Sunt fericită că am fost puternică mental și că am salvat mingile de set din setul secund. Am început să joc tenis pentru a-mi depăși limitele și a juca cât de bine pot", a spus Mihaela, la interviul acordat pe teren la finalul meciului.

37.330 $și 185 de puncte WTA și-a asigurat Mihaela Buzărnescu grație calificării în semifinale la San Jose

Vezi și: SIMONA HALEP LA MONTREAL // Liderul mondial și-a aflat tabloul de la Rogers Cup » Traseu complicat + posibil duel cu Sorana Cîrstea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.