Liga 1

A venit înlocuitorul lui Alibec! Nicolae Dică a anunțat că atacantul a semnat cu FCSB: "Am mare încredere în el! Poate evolua ca număr 9 și număr 10" » Ce transfer mai vrea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 04 august 2018

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a anunțat că atacantul Raul Rusescu, 30 de ani, a semnat cu echipa roș-albastră și spune că are încredere în el.

"Rusescu a mai fost la această echipă și știe ce se cere aici. Are mare experiență și a avut evoluții bune. Sper să aibă jocuri bune, așa cum a avut în trecut. Am mare încredere în el. Îl cunosc bine. Am mare încredere că ne poate ajuta. Ruse poate juca și număr 10, și număr 9. În Turcia a jucat număr 9. El a demonstrat că are valoare când a venit prima dată la Steaua. Important este să arate pe teren că este jucător de valoare.

De semnat se ocupă conducerea. Am vorbit cu el și mi-a zis că a făcut pregătire. Nu este 100%, dar vom încerca să-l introducem cât mai repede. Avem nevoie de un jucător ca Rusescu. Putem să-l punem pe lista UEFA, dar după antrenamente vom vedea ce va fi.

Gnohere nu trebuie să se supere. Să înțeleagă că este concurență. Trebuie să își dea silința. Asta e bine pentru echipă. Dacă mai aduce un atacant, va fi foarte bine. Dar acum ne interesează un fundaș central", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă de dinaintea meciului FCSB - Poli Iași, de duminică, ora 21:00.

Din iunie 2017 până în prezent, Raul Rusescu a prins doar 2 meciuri, ambele la echipa secundă a lui Osmanlispor Atacantul a jucat la FCSB în perioadele 2011-2013 și 2014-2015, cucerind două titluri de campion și o Cupă a României. A mai evoluat la Unirea Urziceni, Sevilla și Braga.

300.000 €este cota actuală a lui Rusescu, potrivit transfermarkt. El valora nu mai puțin de 4,3 milioane de euro în 2013!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.