Liga 2

FOTO EXCLUSIV SSC Farul a revenit în liga secundă » Ultrașii au făcut spectacol la Ovidiu și n-au uitat de războiul cu Marica: "Vezi să nu te îneci!"

+12 Foto
FOTO: Vlad Nedelea / GSP.ro

Articol de Vlad Nedelea  —  Saturday, 04 August 2018

După câteva sezoane sinonime cu suferința, fanii constănțeni au avut din nou ocazia să urmărească un meci al echipei favorite în liga secundă. SSC Farul a învins-o pe ACS Poli cu 4-1, într-o partidă în care Alexandru Grigoraș a înscris de 4 ori. 

SSC Farul, proiectul născut din ambiția suporterilor, a promovat din Liga a 3-a, iar azi a primit vizita lui ACS Poli Timișoara în etapa inaugurală din Liga a 2-a. Meciul s-a jucat la Ovidiu, pe terenul Viitorului, după ce Hagi le-a pus la dispoziție "rechinilor" stadionul pentru a putea juca gratis în prima etapă.  

Aproximativ 500 de ultrași ai Farului au făcut deplasarea la Ovidiu, într-o atmosferă specifică anilor 2000: fanii "marinarilor"au plecat încolonați spre stadion, fluturând plini de mândrie zeci de steaguri și fulare alb-albastre. În total, aproape 3.000 de spectatori au asistat la meci, Tribuna a II-a fiind arhiplină.     

Suporterii constănțenilor nu au ezitat să-l taxeze pe Ciprian Marica, cel care în această vară a câștigat licitația pentru marca Farul. Fanii au refuzat însă asocierea cu fostul atacant al naționalei, iar proiectul a rămas, deocamdată, o entitate independentă.

Azi, nucleul dur al galeriei a afișat un mesaj ironic la adresa lui Marica:  "Este ora 13, Farul are meci /Salvatorule, ești la plajă? Vezi să nu te îneci!"

Ulterior, aceștia au mai afișat un banner îndreptat împotriva PSD: "În an de centenar, poporul să fie unit / Chiar dacă e asuprit de doctrina de partid"

Ganea s-a amuzat cu Tribuna I

Ionel Ganea, tehnicianul lui ACS Poli, s-a întreținut preț de câteva minute pe parcursul primei reprize cu spectatorii de la Tribuna I, care l-au tachinat pe fostul jucător al lui Dinamo și al lui Rapid: "Ionele, mai ușor tată, venim de la Liga a 3-a". Antrenorul le-a răspuns pe un ton amuzat: "Păi, și noi de unde venim?"

Vezi aici rezultatele și programul primei etape din liga secundă 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.