Liga 1

OFICIAL Încă un jucător a semnat cu U Craiova: "Bine ai venit în familia Științei!"

FOTO: ucv1948.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 04 august 2018

U Craiova a anunțat astăzi pe site-ul oficial cel de-al patrulea transfer din această vară: oltenii l-au împrumutat pe elvețianul Matteo Fedele (26 de ani) de la Foggia, formație din Serie B. 

"Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că l-a adus pe elvețianul Matteo Fedele sub formă de împrumut pentru 1 an, cu opțiune de transfer definitiv. Cel care va purta tricoul cu numărul #20 a evoluat în Serie A, Serie B și prima ligă elvețiană. Bine ai venit în familia Științei, Matteo & cât mai multe performanțe în tricoul alb-albastru!", se arată în comunicatul emis pe site-ul oficial al alb-albaștrilor.    

Mijlocașul se va lupta cu Alexandru Mateiu și Alexandru Cicâldău pentru un loc de titular.

Acesta a mai jucat de-a lungul carierei la FC Sion, Grasshoper Zurich, Carpi, Bari, Foggia și Cesena, iar în 2014 a bifat un meci în naționala U21 a Elveției.

8 meciuri
în Serie A a strâns Matteo Fedele, în sezonul 2015-2016, când evolua la Carpi

Matteo Fedele devine astfel cea de-a patra achiziție a oltenilor din această vară. Craiova i-a mai adus pe goalkeeeper-ul Marko Piglliaceli și pe jucătorii de câmp Alexandru Cicâldău și Isac Donkor. În plus, oltenii sunt la un pas să se înțeleagă și cu mijlocașul Cesar Meza Colli

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.