Liga 2

GALERIE FOTO Au luat exemplu de la japonezi » Gestul fantastic al fanilor lui SSC Farul, la finalul meciului jucat pe stadionul lui Gică Hagi

+6 Foto
FOTO: Vlad Nedelea / GSP.ro

Articol de Vlad Nedelea  —  Saturday, 04 August 2018

După ce FRF nu le-a omologat stadionul celor de la SSC Farul pentru meciul de azi cu ACS Poli, 4-1, suporterii constănțeni au primit o mână de ajutor din partea lui Gică Hagi, care a decis să-i permită echipei din liga secundă să joace gratis pe arena din Ovidiu.

Fanii "rechinilor" au răspuns cum se cuvine gestului deosebit al lui Hagi. Imediat după meci, ultrașii "rechinilor" au rămas pe stadion pentru a strânge toate gunoaiele acumulate în tribune în timpul meciului. O lecție superbă de spirit civic, împrumutată de la Mondialul din acest an. 


*FOTO: Vlad Nedelea /GSP.ro

"Gestul e normal. Gică ne-a primit în casa lui, nu puteam intra încălțați și să lăsăm mizerie. Îi mulțumim încă o dată pentru sprijinul acordat", au transmis reprezentanții galeriei, pentru GSP.ro. 

În Rusia, suporterii Japoniei au fost protagoniștii unui gest asemănător. După înfrângerea cu Belgia din optimi, 2-3, aceștia au rămas în incinta arenei din Rostov și au strâns toate gunoaiele din tribune (detalii + foto, aici). La fel au procedat și fanii Senegalului, după victoria cu Polonia din grupe, 2-1 (detalii + video, aici).


*FOTO: Reuters

Citește și:  SSC Farul a revenit în liga secundă » Ultrașii au făcut spectacol la Ovidiu și n-au uitat de războiul cu Marica: "Vezi să nu te îneci!"

Vezi aici rezultatele și programul primei etape din liga secundă 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.