Campionate

PREMIER LEAGUE. Giovanni Simeone e aproape de o mutare în Anglia! Ar juca în Liga Campionilor

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 04 august 2018

Tottenham e în căutarea unui partener pentru Harry Kane (25 de ani) și a pus ochii pe argentinianul Giovanni Simeone (23 de ani). 

Formația din nordul Londrei a terminat pe locul 3 sezonul trecut de Premier League. Se anunță un sezon plin, cu meciuri în Liga Campionilor, campionat și cele două cupe interne. Mauricio Pochettino dorește încă o soluție pentru ofensivă. Britanicii de la Talk Sport au anunțat astăzi că Tottenham a intrat în contact cu Fiorentina pentru achiziționarea lui Giovanni Simeone. 

În acest moment, singura soluție de rezervă pentru Kane este Fernando Llorente. Spaniolul de 33 de ani dorește însă o revenire în La Liga.

Conform sport.es, și Atletico Madrid l-a vrut pe Giovanni. Diego Simeone, tatăl fotbalistului, ar fi făcut o ofertă de 40 de milioane de euro pentru vârful argentinian, refuzată însă de formație "viola".

14 goluri și 4 decisive a reușit Giovanni Simeone în cele 38 de meciuri jucate pentru Fiorentina în sezonul trecut de Seria A

Vezi și: Clarence Seedorf îl va pregăti pe fostul dinamovist Collins Fai » Unde merge după ce a retrogradat cu Deportivo la Coruna

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.