Liga 1

ASTRA - SEPSI 1-1. Marius Măldărășanu a vorbit despre Denis Alibec: "Trebuie să avem grijă, fiindcă nu are ritm!"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 04 August 2018

Astra și Sepsi au remizat, scor 1-1. Marius Măldărășanu, antrenorul gazdelor, a oferit ultimele detalii despre situația lui Denis Alibec. 

...despre meci: "Sepsi este o echipă care joacă pe contre. Au jucători foarte buni pe contraatac. Ar fi fost normal să începem concentrați și a doua repriză. A fost căldură, dar aceleași condiții le-au avut și ei. Am avut ocazii, la fel ca la Iași, dar nu le-am fructificat. Trebuia să facem 2-0, apoi am greșit flagrant la faza următoare. Vom analiza acea situație. Ca și joc am revenit, am pus presiune".

...despre situația lui Alibec: "Trebuie să avem grijă de Denis Alibec. Se poate accidenta. Nu are ritm, nu a făcut pregătire într-un colectiv, centralizat. A jucat un singur amical vara asta, cu echipa secundă a celor de la FCSB. În maximum două săptămâni, va reveni pe teren la capacitate maximă", a declarat Măldărășanu la TV Look. 

"Am început bine, am dat gol rapid. Din păcate ne-am relaxat. Așa e fotbalul. Eu nu mă plâng de căldură. Așa a fost și pentru ei, nu este o scuză. Noi suntem echipa mai bună, trebuia să câștigăm indiferent de condiții"Azren Llullaku

Vezi și: Isterie la Giurgiu în momentul intrării lui Alibec pe teren: "Aliback for revenge!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.