Liga 1

Nu-l iartă! Florin Bratu vrea să se răzbune pe omul care l-a umilit în urmă cu 7 ani

Articol de Victor Vrînceanu  —  duminică, 05 august 2018

Florin Bratu are o ambiție în plus să bată Gaz Metan, echipa unde Cristi Pustai e director tehnic. În urmă cu mulți ani, Profesorul l-a trecut pe ”Bratone” pe linie moartă când acesta juca la Mediaș.

Dinamo speră să continue startul bun de campionat și luni, în deplasarea de la Mediaș. "Câinii" au luat 3 puncte în prima etapă, cu Voluntari, au remizat cu FCSB și o nouă victorie i-ar menține în fruntea clasamentului.

Pentru antrenorul Florin Bratu, partida cu Gaz Metan are o importanță aparte pe lângă punctele puse în joc. Actualul director tehnic al medieșenilor, Cristi Pustai, l-a umilit pe "Bratone" în urmă cu 7 ani, când tehnicianul dinamovist juca la Gaz Metan, iar Profesorul era antrenorul echipei.

"Nu există dialog!"

Gazeta a descoperit un episod vechi de 7 ani, ce-l ambiționează permanent pe Florin Bratu în întâlnirile cu Cristi Pustai. În timpul unei ședințe tehnice, Pustai le-a cerut jucătorilor să-și spună părerea despre evoluțiile echipei, asigurându-i că nu-l deranjează dacă elevii săi își expun ideile. Singurul fotbalist din lotul medieșenilor care s-a ridicat și a analizat jocul echipei a fost Bratu.

Ziua următoare, atacantul s-a trezit că nu face parte nici măcar din lotul de 18! Situația a continuat și în meciurile următoare, iar "Mitraliera" nu a primit nicio explicație. Într-un final, acesta s-a hotărât să îl chestioneze pe Pustai în privința neconvocărilor repetate. Profesorul i-a replicat scurt: "Între mine și jucători nu va exista niciodată dialog, să fie clar! Poate să fie doar monolog". La sfârșitul acelui sezon, Bratu a bifat doar 8 meciuri pentru medieșeni și a marcat un gol. 

45de goluri în 135 de meciuri a marcat Bratu în Liga 1, all-time

12 victorii, 2 egaluri și 3 înfrângeri are antrenorul Bratu pe banca lui Dinamo, în toate competițiile

L-a bătut de două ori

Bratu este deja în avantaj când vine vorba de duelurile directe cu Cristi Pustai. Antrenorul lui Dinamo s-a întâlnit în play-out-ul din sezonul trecut de două ori cu Gazul antrenat de Profesor, iar "câinii" au câștigat de fiecare dată. Prima oară la scor, 3-0, iar a doua oară la limită, 3-2

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.