Liga 1

Portughezii Rapidului sînt anti-CFR!

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portughezii Joao Paulo şi Matos au ajuns aseară în Bucureşti şi îi avertizează pe conaţionalii lor Semedo şi Cadu

Portughezii de 1,34 milioane de euro ai Rapidului sînt în România! Atacantul Joao Paulo şi mijlocaşul dreapta Vasco Matos au aterizat aseară în Bucureşti, după 16 ore petrecute pe drum! Au ratat zborul de la Paris, unde au făcut escală, şi s-au plîns de oboseală pe aeroport: "Sîntem rupţi, credeam că nu mai ajungem!". "Am venit să o batem pe CFR şi să cîştigăm campionatul!", a zis Joao Paulo, atacantul pe care rapidiştii dau 1,25 milioane de euro. Vîrful a fost cedat de Leiria din cauza problemelor financiare ale clubului care mai are şi acum restanţe financiare faţă de el. Vasco a profitat că era în ultimele 6 luni de contract şi a plecat pe doar 90.000 de euro.

Paulo, 8 goluri în acest sezon în Portugalia, i-a avertizat pe lusitanii de la Cluj: "Am jucat alături de Semedo şi de Cadu, sînt nişte băieţi extraordinari, dar am venit aici ca să-i înving. Pentru mine, ei sînt duşmanii numărul 1. Sînt pregătit pentru orice, dar ţin neapărat să cîştigăm titlul!". Cei doi fotbalişti au negociat azi noapte contractele personale, iar azi urmează să fie prezentaţi oficial la Pro Rapid.

2,59 milioane de euro a cheltuit Rapid pe achiziţii în această iarnă. Au fost cumpăraţi Despotovici, Joao Paulo şi Matos, iar Pancu şi Leonard au venit gratis

Vor şi doi bulgari
Alb-vişiniii negociază pentru fundaşul dreapta Iordan Todorov (27 de ani), internaţional bulgar de la ŢSKA şi pentru portarul Rumen Tinkov (21 de ani), de la Lokomotiv Sofia. Todorov costă 500.000 de euro şi va veni luni la Bucureşti pentru a semna contractul cu echipa lui Rednic. Goalkeeperul i-a impresionat pe giuleşteni în meciul direct pe care cele două echipe l-au disputat în Cipru, cîştigat de sofioţi cu 4-3. Lokomotiv a respins oferta de 100.000 de euro, înaintată acum 4 zile, dar tratativele continuă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.