Liga 1

FCSB - POLI IAȘI // Decizia lui Dică, aspru criticată de Ilie Dumitrescu: "Ar trebui să joace meci de meci, e singurul jucător care poate fi vândut pe o sumă mare"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 05 August 2018

Chiar dacă a strălucit în victoria cu Rudar Velenje, 4-0, când a înscris un supergol și a reușit și o pasă decisivă, Olimpiu Moruțan a fost lăsat de Dică pe bancă pentru duelul din această seară cu Poli Iași (liveTEXT AICI). 

Decizia tehnicianului stelist a fost aspru criticată de fostul mare jucător Ilie Dumitrescu. Acesta consideră că Moruțan trebuie să primească multă încredere din partea lui Dică și că ar fi trebuit să fie titular cu Poli. 

"Moruţan ar trebui să joace meci de meci. Titular! Dacă nu-i dai încredere... Are calitate, e construit să facă performanţă. E diferit, e puţin mai rar, e singurul jucător din lotul Stelei care poate fi vândut pe o sumă foarte mare. Am văzut mulţi jucători care s-au pierdut pentru că nu li s-a dat încredere", a declarat Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport. 

Urmărește aici partida dintre FCSB și Poli Iași 

Vezi și: Val de acuze vehemente înainte de FCSB - Poli Iași: "Nu știu ce s-a întâmplat, e cel mai prost din țară" » MM Stoica a reacționat și el

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.