Liga 1

Ilie Dumitrescu s-a luat de Gigi Becali în direct la TV: "Să fie sănătos dacă nu vrea să înțeleagă! A făcut cea mai mare greșeală"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 august 2018

Ilie Dumitrescu, fost antrenor la FCSB, a criticat lipsa unui preparator fizic pentru jucătorii tineri ai celor de la FCSB, dar și a unuia ca Thomas Neubert pentru fotbaliștii de la prima echipă.

"Gigi Becali investește foarte mult în salarii, în jucători și în transferuri, dar nu pune un preparator fizic care să lucreze cu cei de la academie. Este păcat. Acești jucători trebuie să aibă o pregătire bună când intră în meciurile din Liga 1. Dar nu sunt pregătiți nici cei din Liga 1.

Thomas Neubert a reprezentat o referință pentru fotbalul românesc. Ne-am bătut cu Chelsea trei reprize și am eliminat-o pe Ajax după perioada de întrerupere a sezonului. Dacă Gigi nu vrea să înțeleagă, să fie sănătos! A făcut cea mai mare greșeală că l-a lăsat să plece pe Neubert! Eu l-aș fi păstrat în club. De ce nu iei unul de la Ajax? Îi dai 15-20.000 de euro pe lună unui olandez", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Citește și: Note GSP: nu Gnohere a fost cel mai bun jucător de pe teren! Cine s-a remarcat în final FCSB + un fost dinamovist a fost cel mai slab

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.