Europa League

PLAY-OFF EUROPA LEAGUE. Andrei Ivan vrea să-l enerveze pe Becali: ”Sper să fac un salt și cu FCSB și să o scot din Europa!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 06 August 2018

Andrei Ivan, atacantul lui Rapid Viena, a vorbit despre posibila confruntare cu FCSB din play-off-ul Europa League și l-a provocat pe Gigi Becali înaintea duelului. Meciurile directe ar avea loc pe 23 august, în Austria, și pe 30 august, pe Național Arena.

”Sunt foarte bucuros că putem juca împotriva acestei echipei. Vreau s-o eliminăm și să ne calificăm în grupele Europa League. O să vorbesc cu antrenorul și cu conducerea despre FCSB. O să le spun tot ce știu despre adversar, pentru că îi cunosc foarte bine. Dar mai întâi să trecem de Slovan”, a spus Andrei Ivan la TV Digi Sport.

Ivan a vorbit și despre modul în care sărbătorește reușitele, celebrele salturi pe care Gigi Becali i le-ar fi interzis dacă ar fi reușit să îl aducă la FCSB: ”Cei de la Rapid sunt încântați de mine, le plac și salturile pe care le fac după goluri. Știu că patronului de la FCSB nu îi plăceau. Sper să dau gol și să fac unul și în fața celor de la FCSB”.

Până în play-off, Rapid Viena trebuie să treacă de Slovan Bratislava în turul trei preliminar, iar FCSB de Hajduk Split.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.