Liga 2

EXCLUSIV Reacție după declarațiile lui Marica despre SSC Farul: "El nu bagă niciun ban, e doar de fațadă! Dacă vine fără ei, noi îi dăm clubul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 august 2018

Ciprian Marica a acordat un interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a vorbit despre situația de la SSC Farul și în care l-a atacat pe Sorin Mihăilescu, unul dintre susținătorii proiectului SSC Farul. (Detalii aici)

Contactat de GSP.RO, Sorin Mihăilescu a spus că este dispus să renunțe la proiect și să-l accepte pe Ciprian Marica la Farul cu o singură condiție. În plus, i-a cerut acestuia să aibă o dezbatere televizată în care să lămurească situația de la echipă.

"Să spună la ce meciuri am jucat noi de la Farul la pariuri? Când am jucat eu la pariuri? Ca să fac asta trebuia să vorbesc cu Petre Grigoraș și să îi cer să bage sau să scoată anumiți jucători. Grigoraș era antrenor și care e cu Marica în barcă. Să iasă Grigoraș să zică dacă l-am sunat sau i-am cerut ceva la un meci. Când faci o acuzație, trebuie să o probezi.

Dacă vine fără cei care au trădat clubul și care au făcut toate nenorocirile de la echipă, Grigoraș, Pitu, Akan și Șișcu, poate considera că este patron la Farul. Dacă vine fără ei, în secunda doi îi dăm actele de la club. Nu vrem funcții, nu vrem nimic. Nu avem niciun interes. Dacă vrea, nici nu mai vin la stadion. Vreau doar să văd că este bine clubul acesta. Reziliez și contractul de echipament sportiv dacă trebuie. Eu am dat bani la club și nici nu știu dacă îi voi mai lua.

El a zis ca i-am pus pe fani să scrie mesaje împotriva lui la meciul de sâmbătă. (). Legile ultras zic că fiecare brigadă se organizează singură. Eu nici nu am știut ce mesaje vor fi și nu le-am cerut eu să le scrie. Nu pot face asta.

Eu vreau să ne vedem mai mulți oameni și să vorbim. Vreau să mă întâlnesc cu Marica față în față, într-o emisiune televizată. Dacă are ceva de spus, hai să ne vedem la TV, cu hârtiile pe masă. Așa e cel mai bine", a declarat Sorin Mihăilescu pentru GSP.RO.

"Cei de la Academia Sportivă Farul și-au trecut că joacă pe stadionul Farul. Pe noi nu ne lasă să intrăm. Pe Marcel Lică (n.r. președinte SSC Farul), operat acum 2 săptămâni, nu l-au lăsat să intre pe stadion.

Marica nu bagă niciun ban, el e de fațadă. Se bazează pe banii de la Primărie, a fost chemat de Consililul Județean. I s-a zis că dacă ia echipa primește bugetul nostru" Georges Muzaca, preşedintele Comitetului Director al SSC Farul Constanţa, pentru GSP.RO

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.