Tenis

Simona e iubită în toată lumea: "Halep e copilul adoptat de Montreal"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 06 August 2018

Simona Halep (26 de ani) va participa la turneul de la Montreal, pe care l-a câștigat în 2016 alături de Monica Niculescu la dublu, iar presa canadiană are doar cuvinte de laudă la adresa liderului mondial.

"Simona Halep este copilul adoptat de Montreal", scrie publicația Le Journal de Montreal.

Jucătoarea noastră le-a întors canadienilor complimentele: "Oamenii sunt foarte calzi cu mine, de treabă și primitori. Încerc să iau din energia lor. Cu atâția români în preajmă, nu mă simt departe de casă. Nu știu dacă m-au adoptat, dar mă simt mereu bine. Orașul acesta va fi mereu special pentru mine deoarece am câștigat aici", a fost răspunsul Simonei.

  • Simona Halep, principala favorită a competiției, va avea primul tur liber, urmând s-o înfrunte în turul secund pe învingătoarea partidei dintre rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (28 WTA) și Christina McHale, locul 98 WTA.
  • Anul trecut, Simona a fost învinsă categoric de Elina Svitolina (5 WTA, la acel moment) în semifinalele de la Rogers Cup, scor 1-6, 1-6.

Citește și: Duel românesc în turul I la Montreal! România are 6 jucătoare pe tablou, după ce Niculescu și Bogdan au trecut de calificări

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.