Liga 1

Jucătorul care a luat ochii oamenilor de fotbal din România: "Să-l naturalizăm. Dacă va trebui, îl vom însura aici"

Foto: sportpictures.eu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 07 august 2018

Carlos Fortes (23 de ani) e revelația începutului de campionat din România. Atacantul portughez a marcat în primele trei etape tot atâtea goluri pentru Gaz Metan, ultimul venind aseară în poarta lui Dinamo, scor 3-2.

Cristi Pustai, directorul tehnic al medieșenilor, transmite Federației Române să fie cu ochii pe Fortes și, dacă va fi nevoie, chiar să-l naturalizeze.

"Să știți că noi n-am beneficiat de șansa de a naturaliza jucători străini. Eu zic că Fortes e un jucător foarte bun. Dacă n-am făcut ce trebuia cu Eric, cred că ar trebui să învățăm din asta. Dacă va trebui îl vom însura pe Fortes la Mediaș. Totul pentru binele țării. E un jucător cu calități. Uitați-vă că toată țara caută asemenea atacanți. La golul lui Fortes de azi mi l-am imaginat pe Rodion Cămătaru.

Uitați-vă ce forță de pătrundere are! E un jucător cu talie bună, luptător, lovește mingea cu ambele picioare. Eu zic că ar fi foarte OK să-l naturalizăm. Acum probabil urmează săptămâna cu ofertele Stelei, ei sunt superstițioși. Până acum a fost oferta pentru Andrei Cristea, acum probabil va veni o ofertă pentru un jucător de la Gaz Metan", a declarat Pustai la TV Digi Sport.

8 a fost nota
oferită de Gazeta Sporturilor lui Fortes în urma partidei cu Dinamo, fiind cel mai bun jucător de pe teren alături de Darius Olaru

PROGRAMUL ETAPEI CU NUMĂRUL 3

U Craiova - FC Botoșani 2-2 (Citește cronica AICI)
Astra  - Sepsi 1-1 (Citește cronica AICI)
CFR Cluj - Concordia Chiajna 2-1 (Citește cronica AICI)
Hermannstadt - Dunărea Călărași 1-1 (Citește cronica AICI)
FCSB - Poli Iași 4-0 (Citește cronica AICI)
Viitorul - FC Voluntari 2-0 (Citește cronica AICI)
Gaz Metan - Dinamo București 3-2 (Citește cronica AICI)

Citește și: Preluare cu dreptul, gol cu stângul! Cine e jucătorul dorit de FCSB, care a marcat în poarta lui Dinamo și cui i-a dedicat reușita: "Lovește cu ambele picioare"

Citește și: Eroul Gazului are o poveste emoționantă: "Provin dintr-o familie săracă! Nu cheltui niciodată banii pe prostii" » Cum a ajuns în România

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.