Liga 1

Gică Hagi, elogii pentru noua stea de la Viitorul: "E cel mai în formă! Dacă era croat, costa milioane"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 07 august 2018

După Viitorul - FC Voluntari 2-0, Gică Hagi, managerul echipei constănțene, a vorbit despre Denis Drăguș, atacantul de 19 ani al echipei sale, autor al unui gol în meciul cu ilfovenii.

"Cristi Sava (n.r. antrenor secund la Viitorul) l-a adus pe Drăguş. El m-a convins să-l bag atacant. Mulţumesc, Cristi! Ai făcut un lucru extraordinar pentru un jucător de mare perspectivă. Poate ajunge printre cei mai buni din România. E valoros și foarte bun. Trebuie să gestionăm bine tinerețea lui.

Dacă Drăguş era sârb sau croat, vă daţi seama cât valora? Costa milioane. Drăguş e cel mai în formă în această perioadă. Trebuie să ai răbdare, să nu pui presiune presiune. Astfel de jucători au nevoie de răbdare şi de timp ca să demonstreze. O să fie cam greu de cumpărat. Şi el, şi Ianis. Poate nu o să mai transferăm aşa de uşor. Se pot schimba multe", a declarat Hagi la conferința de presă.

În acest start de sezon, Denis Drăguș, crescut la Academia Hagi, se află într-o formă excepțională, marcând 4 goluri în 6 meciuri, în toate competițiile.

Citește și: Surpriza neplăcută trăită de Hagi înaintea meciului cu Voluntari: "Aveam la mine tricou de schimb și am plecat"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.