Europa League

Jucătorii lui Dică vor avea viață grea în Croația! Câte bilete a vândut Hajduk pentru meciul cu FCSB

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 07 August 2018

FCSB va juca joi, de la ora 21:45, în prima manșă a turului III preliminar din Europa League, în deplasare, cu Hajduk Split, unde atmosfera va fi ostilă pentru români.

Cu două zile înainte de primul joc, Hajduk Split a vândut 12.000 de bilete. Stadionul Poljud, unde se dispută partida, are o capacitate de 34.000 de locuri și până la ora partidei se așteaptă ca toate tichetele să fie vândute.

FCSB nu organizează deplasarea în Croația. Românii vor merge pe cont propriu la partida de joi. În jur de 100 de suporteri steliști ar urma să încurajeze formația lui Nicolae Dică.

Vedetele lui Hajduk Split

  • Hajduk Split - FCSB, prima manșă a "dublei" din turul III al preliminariilor Europa League, se joacă joi, de la ora 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro. Returul se va disputa o săptămână mai târziu.

 Citește și: EXCLUSIV » Sunt probleme serioase pe piața drepturilor TV » De ce NU vedem la televizor meciurile echipelor românești din Europa League

 Citește și:  HAJDUK SPLIT - FCSB // Incredibil: la Split e tot un câmp de cartofi! Detalilul care poate fi decisiv în Hajduk - FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.