Liga 1

EXCLUSIV Florin Bratu a blocat transferul pe 300.000 de euro al unui jucător important de la Dinamo: "Nu vreau să plece!"

Articol de Victor Vrînceanu  —  Wednesday, 08 August 2018

BATE Borisov a vrut să-l transfere pe mijlocașul croat Ivan Pesic (26 de ani), Dinamo a fost de acord, dar Florin Bratu a intervenit și a blocat afacerea. 

Incredibil, dar adevărat! Ionuț Negoiță mai și refuză să vândă jucători! Conform surselor GSP.ro, BATE Borisov l-a dorit insistent pe mijlocașul de bandă Ivan Pesici, 26 de ani, dar bielorușii s-au lovit de refuzul lui Florin Bratu. Asta cu toate că la nivel verbal transferul era ca și făcut!

În primă fază, BATE, care joacă în turul trei al Ligii Campionilor, le-a propus bucureștenilor 150.000 € plus procente dintr-o vânzare viitoare, dar managementul dinamovist a refuzat vehement mutarea.

Blocat de "Mitralieră"

Borisov a dublat suma, iar șefii roș-albi au acceptat. Mutarea a căzut însă în momentul în care antrenorul Florin Bratu a fost întrebat dacă este de acord: "Mă bazez pe el, e un jucător important pentru mine și nu vreau să plece. Cel puțin, nu pe suma aceasta", ar fi transmis tehnicianul de 38 de ani.

Aceleași surse suțin că mutarea se mai poate face doar dacă Borisov va mai plusa financiar, dar șansele sunt foarte mici. Oricum, dacă Pesici va fi vândut, Dinamo ar trebui să vireze 20% din suma de transfer celor de la Hajduk Split, fosta echipă a mijlocașului croat.

4 goluri
în 18 meciuri a marcat Pesici pentru Dinamo, în Liga 1 

9.000 €pe lună câștigă Pesici la Dinamo, fiind unul dintre cel mai bine plătiți jucători din lot

700.000 €valorează Pesici în acest moment, conform transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.