Liga 1

Veste excelentă pentru Dinamo » Jucătorul care poate rezolva marea problemă a lui Bratu anunță că e gata să joace pentru "câini"!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 august 2018

Dinamo are probleme mari în defensivă în acest sezon, echipa lui Florin Bratu încasând 7 goluri în 3 etape, cele mai multe din Liga 1. 

Antrenorul Florin Bratu primește însă și o veste bună. Fundașul Marco Ehmann, adus în martie, anunță că de zilele viitoare va putea juca pentru echipa alb-roșie pentru că a împlinit 18 ani pe 3 august și nu mai sunt probleme cu documentele sale.

"Nu am fost niciodată mai fericit că a fost ziua mea. Au fost ceva probleme cu actele, dar se rezolvă. A trebuit să aștept să împlinesc 18 ani. Cred că de săptămâna viitoare voi putea juca pentru Dinamo.

Sunt foarte bucuros că sunt aici. E un club mare, de tradiție. Sunt mândru că fac parte din echipă. Îmi plac fanii lui Dinamo. Am fost pe stadion la fiecare meci de acasă", a declarat Marco Ehmann.

"Când eram mic îmi plăcea Sergio Ramos. Jucăm pe aceeași poziție și sper să ajung măcar la puțin din nivelul lui"
Marco Ehmann, fundaș Dinamo

Marco Ehmann a fost școlit în Germania la Borussia Dortmund și Karlsruhe, iar "Mitraliera" l-a avut sub comanda sa la reprezentativa Under 18 a României. Ehmann a fost integralist în meciul amical România u19 - Israel u19 2-1, disputat marți.

Citește și: "Câinii" lui Bratu scriu istorie. Negativă! Din 1965 nu s-a mai întâmplat asta la Dinamo :O

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.