Europa League

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPLIT // VIDEO+FOTO EXCLUSIV Steliștii au luat pulsul orașului Split » Jucătorii, urmăriți în permanență de 3 polițiști + Dică a ajutat doi fani

+30 Foto
FOTO: Eduard Apostol

Articol de Eduard Apostol, Cristi Preda (foto)  —  miercuri, 08 august 2018

FCSB va juca joi, de la ora 21:45, pe terenul celor de la Hajduk Split, în prima manșă a turului III al preliminariilor Europa League. Meciul este în direct pe ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Astăzi, jucătorii celor de la FCSB și staff-ul condus de Nicolae Dică s-au relaxat. Aceștia au profitat de vremea caldă din Split și s-au plimbat prin centrul vechi și pe faleză. 

Fotbaliștii steliști au părut încrezători și s-au distrat la pimbare, făcându-și poze, cei mai dezinvolți fiind Harlem Gnohere și Filipe Teixeira. Plimbarea steliștilor a atras atenția turiștilor din Split, iar câțiva fani români au venit să-și facă poze cu ei, în special cu antrenorul Nicoale Dică. Jucătorii au fost în permanență păziți de 3 polițiști.

Antrenorul stelist Nicolae Dică a fost oprit de un cuplu de români care i-au cerut să-i ajute cu două bilete la meciul de joi seară. Dică și staff-ul roș-albaștrilor le-au promis acestora că le vor da bilete într-o zonă neutră a stadionului.

Citește și: Gigi Becali anunță că FCSB câștigă cu 3-1 la Split: "Sunt liniștit și nu-mi explic de ce" + "S-ar putea ca fanii croați să fie în favoarea noastră"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.