Liga 2

Corespondent GSP, bruscat de un antrenor din Liga a 2-a! Oficialii clubului și-au cerut scuze

Emil Szolomajer, antrenor secund la ACS Poli, recalcitrant în timpul dialogului cu jurnalistul GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 august 2018

Un incident de-a dreptul regretabil a avut loc astăzi, la amicalul dintre divizionara secundă ACS Poli și Millenium Giarmata, încheiat 2-0.

La fel ca la alte partide amicale disputate pe terenul I "Adrian Stoicov", unii jurnaliști preferă să stea în spatele porților, ușor lateral, mai ales dacă fac și fotografii.

Cornel Biholari, corespondentul GSP.ro, s-a aflat în această zonă când antrenorul secund al timișorenilor, Emil Szolomajer, a venit amenințător dinspre banca tehnică să trimită jurnaliștii în afara terenului.

A pus mâna, deloc amical, pe aparatul foto și brațul corespondentului GSP.ro, apoi a încercat să-l scoată din stadion, în ciuda faptului că alți reprezentanți ai presei nu au beneficiat de aceleași tratament potrivnic.

Emil Szolomajer, autorul gestului, a părut că nu regretă atitudinea manifestată în dialogul cu jurnalistul pe care a vrut să-l dea afară. Și-au cerut scuze ofițerul de presă al clubului și președintele Radu Birlică. "Îmi cer scuze. E regretabil și nu sunt de acord cu așa ceva", a transmis conducătorul clubului.

Vezi și: A căzut din Liga 1 și poate intra direct în faliment!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.