Europa League

HAJDUK SPLIT - FCSB 0-0 // Gigi Becali și-a schimbat radical părerea despre un jucător după egalul din Europa League: "Mai pot să zic eu ceva?!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 09 August 2018

HAJDUK SPLIT - FCSB 0-0 // Gigi Becali e sigur că FCSB nu va avea probleme la returul cu Hajduk Split, de joia viitoare, de pe Arena Națională. 

  •  Vezi AICI FOTO de la meci
  • FCSB - Hajduk e joi, 16 august, de la ora 21:30, pe Arena Națională. Viitorul adversar se va decide din câștigătoarea "dublei" Rapid Viena - Slovan Bratislava.

"Eu zic că e bun rezultatul, având în vedere gazonul ăsta. Avantajul a fost al lor, noi nu am putut combina. Nu e foarte bun gazonul nici pe Arena Naţională, dar e mai bun ca ăsta. Eu zic că ne calificăm fără probleme la București.

Man a avut emoţii, Tănase a avut emoţii. Nu l-am recunoscut pe Jakolis. L-am văzut cu obrajii roşii. Oricine avea emoţii pe un asemenea stadion, cu asemenea fani. Şi-a revenit şi Bălaşa. L-am certat un pic şi şi-a revenit. Mai pot să zic eu ceva de Bălaşa?! Nu ne pot marca gol la Bucureşti. Ei nu aveau idei pe faza de posesie, singurele momente în care mă temeam erau cornerele și fazele fixe", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

"Moruțan ar fi fost introdus mai devreme dacă nu avea emoții. El a ajuns acolo, dar a arătat că este tânăr. La faza aia trebuia să dea gol. Putea să mai facă o fentă, sau să dea cu stângul, sau un exterior la colțul lung"Gigi Becali

"Cel mai bun a fost Gnohere. Nu l-am recunoscut. S-a bătut cu ei tot meciul. A fost extraordinar, pleca cu mingea la picior. Man a fost puțin emotiv, pierdea toate mingile. Putea marca gol în prima parte"Gigi Becali, patron FCSB

Vezi și: Mircea Rednic a deturnat fundașul dorit de Gigi Becali: "Îl așteptam la mine acasă!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.