Tenis

SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS // VIDEO MAGNIFICĂ! Halep a demolat-o pe Venus Williams la Montreal » Surpriză! Cu cine joacă în sferturi + prima reacție a Simonei

foto: reuters

Articol de Iulian Pavel  —  vineri, 10 august 2018

Simona Halep s-a refăcut la timp după maratonul cu Anastasia Pavlyuchenkova și a învins-o fără emoții pe legendara Venus Williams (14 WTA), scor 6-2, 6-2.

Numărul 1 mondial a dispus de rusoaică după 3 seturi dramatice în prima parte a zilei la Montreal și a fost fermă: "Sunt un pic moartă, dar sper să mă refac". Iar maseurii au făcut minuni. Simona a fost fresh în sesiunea de seară, extrem de calculată în fiecare game și a beneficiat și de nenumăratele erori ale lui Venus Williams. Și pentru jucătoarea americană a fost al doilea meci al zilei, în primul trecând chiar de Sorana Cârstea.

Halep nu i-a dat nicio șansă adversarei în primul set, fiind mult mai eficientă la serviciu. Nu și-a pierdut deloc serva, nu i-a acordat nicio șansă de break lui Venus și a reușit două breakuri pentru un categoric 6-2. Nici setul secund nu a fost diferit, Simona distanțându-se rapid la 3-0. O singură tresărire a avut Williams în fața "tăvălugului" Halep pentru un break care nu a contat deloc.

În final, Simona a reușit să închidă partida la a treia minge de meci, după o prestație perfectă în fața multiplei campioane de Mare Șlem.

Garcia, adversara din sferturi

Caroline Garcia a reușit o mini-surpriză în fața Mariei Sharapova (22 WTA), mai ales dacă ținem cont de nivelul la care rusoaica a jucat în meciul cu Daria Kasatkina (12 WTA). Chiar și așa, numărul 6 WTA a trecut fără emoții, scor 6-3, 6-2, într-un meci controlat autoritar.

5 meciuri anterioare

Simona a jucat de 5 ori împotriva franțuzoaicei până acum, reușind 4 victorii categorice. Singurul eșec a avut loc anul trecut, în finala de la Beijing, după ce Halep tocmai urcase pe prima poziție a clasamentului mondial. În singurul meci din acest an, românca s-a impus la Roma, scor 6-2, 6-3.

Prima reacție  după calificare

"Am fost foarte concentrată, știam că este foarte periculoasă. A fost o zi grea pentru amândouă. Ce voi face acum? Voi dormi, voi dormi și voi dormi. Mulțumesc fanilor care au fost minunați"
Simona Halep 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.